Innovative acoustics solutions for every workspace
Bel voor gratis advies: +31 (0)85 0601 505
  •  Concentratieschermen

    Met de flexibele concentratieschermen van YOWS creëer je een rustige werkruimte, minimaliseer je afleiding en verbeter je de concentratie. 

ECOPET

Het YOWS EcoPet-scherm is ons meest flexibele en lichte concentratiescherm. Met 85% gerecyclede PET-flessen is dit scherm een duurzame toevoeging aan ons YOWS assortiment. Het biedt de ideale oplossing voor gebruik in het onderwijs of in een kantoortuin. Meerdere formaten zijn beschikbaar.

Gemakkelijk op te bergen

Verhoogde concentratie en productiviteit

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Estethisch aantrekkelijk

Duurzaam geproduceerd

LUXE

Ervaar een gevoel van rust en volledige focus op wat echt belangrijk is met de YOWS Luxe. Dit concentratiescherm biedt u en uw collega's de ideale werkomgeving, zowel op kantoor als thuis. De duurzame akoestische vulling zorgt voor merkbare effecten en dankzij de inklapbare mogelijkheid is dit model perfect voor iedereen die af en toe behoefte heeft aan rust.

Maximaal akoestisch effect

Kwaliteit en luxe

Privacy

Stoffering in 30 kleuren

EXCLUSIVE

Ontdek de ongeëvenaarde elegantie van ons Exclusive model, een ware blikvanger die een functioneel designelement toevoegt aan elk interieur. Met zijn zachte ronde vormen creëert dit unieke scherm een harmonieuze uitstraling. Laat uw creativiteit de vrije loop en personaliseer het met uw eigen kleuren en patronen. Dankzij de speciale meerlaagse wollen viltbekleding kunt u uw bedrijfskleuren of logo naadloos integreren. Het Exclusive model verovert uw hart bij de eerste aanblik en eenmaal geplaatst wilt u niet meer zonder uw eigen YOWS op uw werkplek. Ervaar de perfecte fusie van stijl en functionaliteit.

Pure elegantie

volledige personalisatie

Akoestisch sterk

Hoogwaardige kwaliteit

BALANCE

Verbeter uw focus met de YOWS Balance: het perfecte akoestische concentratiescherm voor werk en studie. Dit halfronde scherm verhoogt uw productiviteit en efficiëntie, terwijl het ook een stijlvolle uitstraling toevoegt. Dankzij geavanceerde akoestische eigenschappen worden storende geluiden effectief geabsorbeerd. Personaliseer uw scherm met één of twee frames in verschillende kleuren. 

Verbeterde focus

Stijlvol ontwerp

Hoogwaardige kwaliteit

Personalisatiemogelijkheden

Gemakkelijk op te bergen

LIGHT

Maak kennis met de YOWS Light: ons lichtste gestoffeerde scherm in de reeks. Dit scherm biedt niet alleen draagbaar gemak, maar ook de mogelijkheid om het naar eigen wens te stofferen en zelfs uw eigen logo, slogan of beeldmerk erop te laten bedrukken. De YOWS Light is veelzijdig inzetbaar op elke werkplek en vormt de ideale oplossing om uw werknemers een tijdelijke persoonlijke ruimte te bieden voor gefocust werken. Dit concentratiescherm staat klaar om u te verbazen met zijn moeiteloze mobiliteit, opvallende personalisatie, veelzijdige inzetbaarheid en ongeëvenaarde functionaliteit.

Lichtgewicht ontwerp

Praktische functionaliteit

Personalisatiemogelijkheden

Gemakkelijke mobiliteit

Gemakkelijk op te bergen

HOSPITALITY


Ontdek de perfectie van ons half ronde scherm, speciaal ontworpen voor de horeca en hotelbranche. Behoud het overzicht terwijl u gefocust blijft op uw werkzaamheden. Met een hoogte van slechts 40 cm biedt het scherm een subtiele afscheiding, zonder u volledig af te sluiten van de rest van de ruimte. Laat uw interieur stralen en kies voor een YOWS Hospitality-scherm als een waardevolle aanvulling om zakelijke gasten aan uw onderneming te binden. Ervaar de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Ideaal voor horeca en hotels

Behoud van overzicht

Estetisch interieur

Zakelijke meerwaarde

Gemakkelijk op te bergen

Geïnteresseerd?
Bel ons direct!

Bel nu!
Copyright © YOWS 2020
Algemene voorwaarden
Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our LinkedIn
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram