Innovative acoustics solutions for every workspace
Bel voor gratis advies: +31 (0)85 0601 505
  • YOWS Akoestische Concentratieschermen

    De flexibele concentratieschermen van YOWS worden geproduceerd in de regio uit eerlijke materialen, met als gevolg een minimale ecologische footprint. 

ECOPET

Het YOWS EcoPet scherm is onze meest flexibele en lichte werkplek. Het scherm bestaat grotendeels uit gerecyclede PET-flessen en is daarmee met het oog op duurzaamheid een fijne aanvulling op onze Excellence collectie. Het lage gewicht maakt het scherm ideaal als flexplek en te gebruiken op iedere gewenste locatie. Tevens is het ook mogelijk te printen op het YOWS EcoPet scherm. Een egale kleur, tekst of print naar keuze maakt het makkelijk in te spelen op het doel van het scherm.

Gemakkelijk op te bergen

Gemakkelijk inklapbaar en opbergbaar

Licht in gewicht

Sterk en duurzaam

Neemt ingeklapt weinig ruimte in

LUXE

Een gevoel van rust. Complete focus op wat echt belangrijk is. De YOWS Luxe biedt u en uw collega's de ideale werkomgeving. Zowel op kantoor als thuis voel je de effecten van de duurzame akoestische vulling. Het handige handvat en de mogelijkheid tot inklappen, maakt dit model tot de ideale oplossing voor iedereen die af en toe aan rust toe is.

Maximaal akoestisch effect

Gemakkelijk verplaatsbaar

Hoogwaardige kwaliteit

Stoffering in alle kleuren

EXCLUSIVE

Ons Exclusive model straalt pure elegantie uit en voegt een functioneel designelement toe aan elk interieur. Dit unieke model heeft zachte ronde vormen. Creëer je eigen kleuren of patronen. Door het toepassen van een speciale meerlaags wollen vilt bekleding is het mogelijk om uw eigen bedrijfskleuren of logo te integreren. De Exclusive leidt tot liefde op het eerste gezicht en na plaatsing wilt u uw eigen YOWS niet meer missen op uw werkplek. 

Zeer elegant

Gemakkelijk hanteerbaar

Akoestisch sterk

Wollen vilt stoffering in diverse patronen

BALANCE

Met de YOWS Balance introduceert YOWS haar eerste ronde scherm dat uit 1 deel bestaat. Door de hoogte van 50 cm en een spanwijdte van 100 cm kun je jezelf compleet afzonderen van alle visuele afleiding. Productiviteit, kwaliteit en efficiëntie zullen aanzienlijk stijgen in uw eigen Work Space. De ronde vormen brengen een elegante uitstraling met zich mee. Ook biedt de YOWS Balance de mogelijkheid om het scherm uit 2 frames te produceren. Wanneer voor een dubbel frame gekozen worden is het mogelijk in 2 verschillende kleuren te stofferen.

Gemakkelijk in gebruik

Hoogwaardige stoffering

Vele stofferingsmogelijkheden

Hoge akoestische waarde

Gemakkelijk op te bergen

LIGHT

Ons lichtste scherm van de gestoffeerde reeks. Makkelijk te verplaatsen, te voorzien van een zelfgekozen stoffering en de mogelijkheid tot bedrukking van uw eigen logo, slogan of beeldmerk. De YOWS Light is inzetbaar op elke werkplek en is de ideale oplossing om uw werknemers een eigen tijdelijke plek te bieden om gefocust hun werk te doen.

Ideaal voor het verminderen van visuele prikkels

Licht in gewicht

Vele stofferingsmogelijkheden

Meest compacte gestoffeerde model

Gemakkelijk op te bergen

HOSPITALITY

Ons half ronde scherm is ideaal voor horeca en hotel. Behoud overzicht terwijl de focus op uw werkzaamheden niet verloren gaat. Met een hoogte van 40 cm is hij 10 cm is hij lager dan onze andere modellen en bent u niet volledig afgesloten van de rest van de ruimte. Doe het interieur niet te niet en kies voor een YOWS Hospitality als extra asset om zakelijke gasten aan uw onderneming te binden.

Inzetbaar in Horeca, Ziekenhuis of Wachtruimte

Te voorzien van gesponsorde uiting, logo of boodschap

Hoogwaardige afwerking

Vele stofferingsmogelijkheden

Gemakkelijk op te bergen

Geïnteresseerd?
Bel ons direct!

Bel nu!
Copyright © YOWS 2020
Algemene voorwaarden
Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our LinkedIn
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram