Innovative acoustics solutions for every workspace
Bel voor gratis advies: +31 (0)85 0601 505
YOWS > Producten > Light

Light

€150,00
Beschrijving

De YOWS Light is een eenvoudig en gemakkelijk te hanteren akoestisch thuiswerkscherm, waardoor je een afgeschermde en rustigere werkplek kunt creëren. Wanneer het YOWS Light scherm op een tafel of bureau wordt geplaatst, zal de gebruiker direct opmerken dat hij minder snel wordt afgeleid en geconcentreerder aan de slag kan. Dit is te danken aan het gebruik van geluidsabsorberend materiaal. Het akoestisch thuiswerkscherm is gemakkelijk achter een computer of ander beeldscherm te plaatsen. In vergelijking met onze andere werkplekschermen, is de YOWS Light eenvoudiger in uitvoering; hij is wat dunner, waardoor het ook een geringer geluidsabsorberend effect heeft.

De YOWS Light heeft de beschikking over een robuust inklapmechanisme en heeft een praktisch formaat van 90 × 45 × 50 cm. Hierdoor is het scherm gemakkelijk op vrijwel elke werkplek te plaatsen. Voor de YOWS Light heb je de keuze uit meer dan 30 verschillende kleuren, waardoor je het concentratiescherm volledig kunt aanpassen op het interieur en/of de huisstijl van je bedrijf of organisatie.

Specificaties
Gewicht
7 kg
Afmetingen
90 × 45 × 50 cm

Gratis proefperiode aanvragen?

E-mail
info@yows.nl
Stuur een mail
Telefoon
+316-37478583
Bel ons direct
Copyright © YOWS 2020
Algemene voorwaarden
Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our LinkedIn
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram