Innovative acoustics solutions for every workspace
Bel voor gratis advies: +31 (0)85 0601 505
YOWS > Producten > Luxe

Luxe

Beschrijving

De YOWS Luxe is een akoestisch concentratiescherm wat gemakkelijk kan worden geplaatst op elke werkplek. Het akoestisch concentratiescherm zorgt voor minder afleiding, waardoor werknemers zich beter kunnen concentreren en focussen op hun werkzaamheden.

De YOWS Luxe is uitermate geschikt voor het gebruik bij flexplekken in kantoortuinen, co-working spaces en andere ruimtes waar meerdere personen aan het werk zijn. Het scherm zorgt voor een rustige en afgeschermde werkplek, waardoor de gebruiker productiever aan de slag kan.

De YOWS Luxe is inklapbaar en heeft een praktisch formaat (90 × 45 × 50 cm). Het akoestisch concentratiescherm is gemakkelijk op vrijwel elke werkplek te plaatsen en na gebruik gemakkelijk op te bergen. Daarnaast is het YOWS Luxe concentratiescherm beschikbaar in meer dan 35 verschillende kleuren, waardoor het ook perfect aan te passen is op het (kantoor)interieur.

Het bureauscherm is vervaardigd uit duurzaam geluidsabsorberend materiaal en heeft een hoogwaardig inklapmechanisme. Daarnaast heeft het scherm een praktische opening voor bekabeling. Ideaal voor op kantoor!

Schematische weergave
Specificaties
Gewicht
13.3 kg
Afmetingen
90 × 45 × 50 cm

Gratis proefperiode aanvragen?

E-mail
info@yows.nl
Stuur een mail
Telefoon
+316-37478583
Bel ons direct
Copyright © YOWS 2020
Algemene voorwaarden
Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our LinkedIn
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram